Equinor ønsker flere leverandører fra nord

Equinor tilbyr nordnorsk leverandørindustri som ønsker det spesifikke lister over eksisterende utstyr som de har på sine anlegg/felt i nord i dag. Illustrasjon: Equinor.

Dette gjelder Norne, Hammerfest LNG, Aasta Hansteen og ikke minst deres nye feltutbygging Johan Castberg. 

Det kan f.eks. være en oversikt over alle elektromotorer eller pumper ombord, inkl. leverandører, type, modelnr. etc. Vi ber om at forespørsler om denne typen informasjon koordineres gjennom Petro Arctic før vi så videreformidler til Equinor.

Som et eksempel på teknisk informasjon som kan oversendes så ligger det vedlagt en liste over alle el.motorer på Norne. ( ligger under Dokumenter på faktasiden for Johan Castberg), se Link

Hvis deres bedrift ønsker å komme i posisjon for å vedlikeholde, erstatte eller gjøre modifikasjoner på forskjellige typer utstyr Equinor har på sine innretninger, ta gjerne kontakt med oss i Petro Arctic for ytterligere info. 

Kjell Giæver, Direktør Petro Arctic, mobil 951 54 900 kg [at] petroarctic.no

Nina Kivijervi, Prosjektdirektør, mobil 971 66 647 nkj [at] petroarctic.no

Petro Arctic er en interesseorganisasjon for bedrifter som ønsker å posisjonere seg som leverandør til eksisterende og framtidige petroleumsrelaterte utbyggingsprosjekter i Nord-Norge og Barentshavet