Nordnorsk frokostseminar - ONS 2018

Under årets ONS arrangere Nordnorsk Petroleumsråd og Petro Arctic frokostseminar i Stavanger. I år vil tallene for Levert 2017 bli presentert og vi kjører også debatt om det blir tilstrekkelig med ringvirkninger i nord, sier møteleder og prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen.

Nordnorsk petroleumsråd er et politisk samarbeidsorgan med representanter fra de tre nordnorske fylkeskommunene. Sammen med Petro Arctic inviteres det også under årets ONS til frokostseminar på Radisson Blu Atlantic Hotell i Stavanger. Arrangementet gjennomføres tirsdag 28. august, fra kl. 08.30 og avsluttes kl. 11.00.

Også i år har vi et veldig spennende program hvor vi bl.a. får høre statssekretær, Ingvil Smines Tybring-Gjedde sine synspunkter på aktivitetsnivået på nordnorsk sokkel framover, samt at vi får aktuell informasjon både fra akademia og operatørselskapene som har produksjon i nord, sier Kivijervi Jonassen.

Tidligerere år har arrangementet vært fulltegnet med over 200 deltakere som representerer både politikk, næringsliv og akademia, så det er bare å melde seg på så snart som mulig, oppfordrer hun.

Link til fullstendig program.

Link til påmelding.