Seminar Wisting prosjektfase

Equinor har gleden av å invitere nordnorske leverandører til seminar i forbindelse med anskaffelser til Wisting utbyggingsprosjekt i Hammerfest 31. mars. Tittel Dato Varighet Påmelding Ledig Legg i kalender

30. mars 2022

Equinor inviterer leverandører til Wisting-seminar i Hammerfest i forbindelse med tjenester knyttet til kraft fra landanlegg, havbunnsanlegg, flyter og lagerområder.

Seminaret er en oppfølging av en kartlegging gjort av Petro Arctic av mulige leverandører fra Nord-Norge. Petro Arctic er også tilrettelegger av seminaret.

I løpet av dagen vil vi få generell informasjon om prosjektet, valg av løsning for kraft fra land og behov for leveranser. Det vil bli mulighet å stille spørsmål til innlederne. 

Equinor og de selskapene som i dager er FEED leverandører vil delta og det vil være mulighet å booke individuelle møter med Equinor og deres kontraktører. 

Selskapene det vil være mulihget å booke individuelle møter med er;

  • Equinor
  • Aker Solutions
  • Technip FMC
  • One Subsea
  • Subsea7
  • Aibel
  • Leirvik AS

På kvelden 30.3 mars inviteres deltakerne til en uformell "get-together" med enkel servering på Slakteriet, Havnegata 13, fra kl. 19.00.

Her finner dere fullstendig program for seminaret.

Dersom dere ønsker 1:1-møter med noen av leverandørene kan det merkes ved påmelding, eller dere kan sende en e-post til nkj@petroarctic.no med deres ønsker.

Gi også tilbakemelding i påmeldignen om dere har mulighet å delta på "get-together" på Slakteriet onsdag 30. mars fra kl. 19.00.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Seminaret er gratis og det er ikke nødvendig å fylle inn faktura informasjon ved påmelding.

Program

Dato 30. mars 2022 Dag 1 19:00-21:30 (onsdag 30.03) Dag 2 08:15-15:45 (torsdag 31.03) Varighet 2 dager Instruktør Ansvarlig Nina K. Jonassen Bindende påmelding Ja Påmelding 30.03.2022 12:00 Ledig Frist utløpt By / sted Hammerfest Møtelokale / adresse Scandic Hammerfest Legg i kalender
Wisting illustrasjon