SEMINARET ER FULLT - Fisk, Olje & Jazz

PÅMELDING STENGT. Arctic Energy Partners inviterer i samarbeid med Nordkappregionen Næringshage og Fiskarlaget Nord til Fisk, Olje & Jazz 2. november 2022 i Honningsvåg.

Hovedtemaene for seminaret er fiskeri, olje og gass, energiomstilling, samt sikkerhet og beredskap. Nytt av året er tema innen fiskeri, og vår nye samarbeidspartner Fiskarlaget Nord. 

I anledningen får vi også storfint besøk fra Stortinget, som vil bidra med innsikt om dagens situasjon, og et framtidsblikk om mulighetene som ligger i vår region. 

Fra Stortinget vil du møte: Leder ved Energi og Miljøkomiteen, Marianne Sivertsen Næss, Nærings- og fiskeridepartementet, statssekretær, Kristina Hansen, og Olje- og energidepartementet. Av nærings- og offentlige aktører vil du høre fra: Equinor, Vår Energi, Aker BP, Arctic Energy Partners, Seacloud As, 2Marine As, Fiskarlaget Nord, Fiskeridirektoratet, samt Nordkapp kompetanse og sikkerhetssenter. (Se program vedlagt).

Dagen avsluttes i hyggelig samvær med festmiddag på Corner Spiseri. Vi har invitert den anerkjente kokken Leopold Prytz Roze til å servere en kortreist smaksmeny av delikate fiskeretter. Leopold har over 10 års erfaring fra toppsjiktet innen Michelin restauranter, og vi kan garantere en utsøkt smaksopplevelse! Etter middagen beveger vi oss til Perleporten Kulturhus for musikk og sosialisering. 

Se flere arrangementer i arrangementskalenderen.

Program fisk, olje og jazz