Nytt partnerskap for harstadbedrift

Scale Protection inngår samarbeidsavtale med Core Laboratories i Houston, Texas.

Ringvirkninger

Avtalen gjelder felles markedsføring og tekniske tjenester innen reservoarmonitorering.

Selskapene vil samarbeide om å levere produktet Current™ for inflow tracing, som er sporstoff for å overvåke oljeproduksjon fra forskjellige soner i brønner.

Core Laboratories er en ledende tilbyder tjenester og produkter innen reservoarbeskrivelse og produksjonsoptimalisering. Selskapet har over 70 kontorer i mer enn 50 land, og er lokalisert i alle store oljeproduserende områder av verden.

Ved å utnytte Core Laboratories sitt globale fotavtrykk og tiår med erfaring innen sporstoffanalyse, samt produksjonssovervåking i oljebrønner fra begge selskaper, gir Current™ en unik løsning til produksjonssovervåking i dagens kostnadsfokuserte marked, sier Ole Magnar Drønen, administrerende direktør og gründer av Scale Protection.

Vi har store forhåpninger til at dette partnerskapet vil åpne opp nye markeder for bruken av denne typen reservoarmonitorering», sier Torger Skillingstad, styreleder i Scale Protection. 

Dette er en spennende mulighet. Vi ser frem til å utnytte denne teknologien til å løse nye tekniske utfordringer for våre kunder gjennom partnerskapet med Scale Protection, sier Don Dumas, President ProTechnics division og Sr. Vice President Core Laboratories.

Vi ser veldig frem til å samarbeide med Core Laboratories for å gå inn i markedet forreservoarovervåking med våre produkter, som er mer kostnadseffektive enn andre lignende tjenester i markedet, aslutter Ole Magnar Drønen, administrerende direktør og gründer av Scale Protection.

Satser på økt eksport og økt aktivitet i Harstad

- At teknologi og produkter som er utviklet i nord bidrar til å løse globale utfordringer er jo strålende. Scale Protection er et bevis på at det er mulig å utvikle høyteknologiske produkter som verden etterspør fra Nord-Norge, sier prosjektdirektør, Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic.
Hun sier videre at samarbeidsavtalen med Core Labratories bidrar til betydellig økt internasjonal markedsføring av produktet fra Scale Protection.
-Vi håper selvfølgelig at dette også skal gi økte ringvirkninger i nord. Petro Arctic gratulerer vår framoverlendte medlemsbedrift, Scale Protection med avtalen, og ønsker lykke til med samarbeidet med Core Labratories, sier Kivijervi Jonassen. 

Som følge av økt oppdragsmengde i forbindelse med den nye avtalen ønsker Scale Protection å styrke sitt kontor i Harstad og søker nå etter leder for forskning og utvikling. Mer informasjon om stillingen finner du på Heia Nord-Norge.Scale Protection, Esben Indbjør
Ole Magnar Drønen og Marius Stamnes