ASCO utvider tjenestespekteret i nord

ASCO Base i Hammerfest har inngått en strategisk avtale med IKM Testing om preserveringstjenester.

Medlemsbedrifter

I løpet av høsten 2021 kan vi også tilby preserveringstjenester til våre kunder i Hammerfest, sier Base Manager hos ASCO Norge i Hammerfest, Tom Eirik Jakobsen. Han ser mange muligheter i samarbeidet med IKM Testing i Hammerfest.

IKM Testing vil være ansvarlig for opplæring av vårt personell i tiden fremover, og vi vil være klare til å levere preserveringstjenester av ypperste klasse, både til nåværende og nye kunder, sier Jakobsen. 


I samarbeid med IKM vil kunne tilby en rekke nye tjenester til våre kunder som eks.; Coating / grease, rustfjerning og kjemisk rengjøring.


Mange av aktørene i nord lagrer mye utstyr over en lengere periode og vi ønsker å bidra til å forlenge levetiden til kundenes utstyr. Dette gjør at kunden vil spare kostnader, i tillegg til at det gir store miljøgevinster. Vi ser fram til et tett og godt samarbeid med IKM Testing og gleder oss til vi er i gang med preserveringstjenestene på vår nordligste forsyningsbase, avslutter Jakobsen. 

Vi i Petro Arcitc er veldig fornøyd med at to av våre medlemsbedrifter inngår samarbeid for å øke kompetansen og kunne tilby kundene et utvidet tjenestespekter. Slik bidrar vi til å få mer komplette leverandører og øke ringvirkningene i nord, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic. Vi i Petro Arctic ønsker våre medlemsbedrifter, ASCO Norge og IKM Testing  lykke til med samarbeidet.

Nina Kivijervi Jonassen og Tom Eirik Lysmen Jakobsen