Ny styreleder i Petro Arctic

Den påtroppende styrelederen, Petter Bjørkli, kommer fra Hammerfest og NorSea. 

Petro Arctic

– Vi ønsker Petter Bjørkli velkommen som ny styreleder i Petro Arctic, og gleder oss over at han har takket ja til dette viktige vervet for industrien i nord, sier direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver.
Selv uttaler Bjørkli at han er ydmyk og stolt over tilliten som ny styreleder i en så spennende og viktig organisasjon som Petro Arctic.
– Det skjer veldig mye spennende i og rundt Petro Arctic for tiden, og ikke minst er det mye interessant som skal skje fremover. Her ser jeg virkelig fram til å være med og bidra for våre medlemmer, og for de samfunnene de er en del av, sier Petter Bjørkli. 

Takker avtroppende leder

Petro Arctic vil samtidig takke avtroppende styreleder, Yngve Vassmyr, for innsatsen gjennom åtte år. 
– På vegne av administrasjonen i Petro Arctic ønsker jeg å takke Yngve Vassmyr for et meget godt samarbeid i den perioden han har sittet i styret, og for de resultater vi sammen har oppnådd for våre medlemmer i nord, sier Kjell Giæver.

Foretrukket nettverk

Vassmyr, som opprinnelig kommer fra Tana, har bodd i Tromsø de siste 12-13 årene, og ledet Subsea 7 sitt tromsøkontor. Hans fanesak har i perioden som styreleder vært å  sørge for at flest mulig nord-norske bedrifter kan bli leverandører i petroleumsindustrien. Hans uttalte visjon har vært at medlemsbedriftene i Petro Arctic fremstår som  foretrukne, profesjonelle og pålitelige leverandører for petroleumsindustrien.

Mo Industripark representert

Også Jan Gabor fra Mo i Rana og Mo Industipark har takket ja til å bidra som nytt styremedlem i Petro Arctic. 
– Både Bjørkli og Gabor har erfaring og bakgrunn som er spennende og viktig for vår videre utvikling, både på kort og lang sikt, avslutter Kjell Giæver. 


NorSea
Petter Bjørkli