Snart klar for digital Barentshavkonferanse

29.april går konferansen av stabelen - med blodferske smakebiter fra en bransje i full aktivitet.

Møteplasser

 -Det er viktig å beholde de møteplassene vi har i bransjen, selv om vi ikke kan gjøre det vi har aller mest lyst til, nemlig å samles som før, sier prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen. Hun har også en aktiv rolle som styreleder i stiftelsen Barentshavkonferansen, og er levende opptatt av å dokumentere de aktivitetene som pågår i landsdelen. 

Årets Barentshavkonferanse bli avholdt i beste "Norge Rundt"-stil. Derfor har Nina Kivijervi Jonassen sammen med direktør i Barentshavkonferansen, Odd Peder Wang-Norderud, reist rundt i både nord og sør sammen med filmteam fra Frikant Mediedesign. Gjennom intervju med en rekke toppledere i bransjen har de fått god innsikt i pågående aktiviteter, noe de håper skal være til stor inspirasjon.


-Dette må du ikke gå glipp av, sier Jonassen og Wang-Norderud, og forsikrer at alle opptak har foregått etter gjeldende smittervernsreglement. 

Vi er godt i gang med opptakene og har besøkt både Stavanger, Oslo og Hammerfest og gleder oss veldig til å se sluttresultatet. Programkomiteen har satt sammen et program som vi tror vil treffe et bredt publikum. 


- Vi tror folk vil få mye ut av årets konferanse, selv om vi må møtes på skjerm. Det viktigste er at vi også i år sitter igjen med et bilde av en bransje i full aktivitet, med jobbmuligheter og  ringvirkninger for store og små bedrifter i nord. 

Vi vil legge ut link her til sendingen som slippes 29. april kl. 09.00. Det er ingen deltakeravgift - og det fine med opptak er jo at du kan se på når det passer best, avslutter Jonassen og Wang-Norderud.

Frikant Mediedesign
Odd Peder Wang-Norderud og Nina Kivijervi Jonassen