Leveranser av nesten 100 branndører til Goliat

Rapp Bomek har i høst en kampanje som oppfordrer offshoreindustrien til å ta sjekk og vedlikehold av sine branndører på alvor. Vår Energi har allerede stått frem med et godt eksempel ved å bytte ut hele 99 dører på Goliat.

Ringvirkninger

I vår ble det kjent at Rapp Bomek fortsetter kontrakten med Vår Energi – en avtale som innebærer service, vedlikehold og reservedeler til installerte branndører på deres olje- og gassplattformer.

Rapp Bomek har nå nylig sluttført et stort prosjekt der alle branndørene i elektro-rommene på plattformen Goliat er blitt byttet ut.

Nesten 100 nye branndører
Over de siste 14 månedene har Rapp Bomek fabrikkert, levert og installert totalt 99 branndører på plattformen Goliat – både hengslede- og skyvedører. Utskiftningen har pågått over to faser og de siste 24 dørene ble montert nylig, til budsjett og fire uker tidligere enn planlagt.
– Service og vedlikehold av branndører er ekstremt viktig for å sikre at de fungerer optimalt og beskytter liv og verdier hvis det brenner. I Rapp Bomeks kampanje «Check – Repair – Replace», oppfordrer vi offshoreindustrien til å sjekke, reparere og eventuelt bytte eldre eller skadede branndører. Vår Energi har nettopp gjort dette for å sikre at plattformen Goliat og menneskene ombord er sikre hvis uhellet skulle være ute, forteller Kurt Kristoffersen, CEO i Rapp Bomek.

Godt samarbeid
Rapp Bomek sine montører sto for installering og montering av dørene. Vår Energi er fornøyde med samarbeidet, profesjonaliteten og stå-på-viljen, og ikke minst det høye sikkerhetsfokuset under hele utskiftningsprosessen.

– Vi er utrolig tilfreds med den profesjonelle holdningen til montørene i Rapp Bomek. De har hatt høy arbeidsmoral og vist en enestående samarbeidsvilje med våre offshoreansatte. Vi ser frem til å jobbe med Rapp Bomek også i fremtiden, sier Odd A. Jørgensen, Maintenance Advisor i Vår Energi.

Vår Energi
Goliat