Ungt team i Teknor

Harstadbedriften har skjønt det: Uten ungdom ingen vekst. Derfor rekrutteres det heftig.

Medlemsbedrifter

Teknor har sin base i et topp moderne elektromekanisk verkstad i Harstad, og som de selv uttykker det: De vikler, vedlikeholder, reparerer og selger alle typer roterende elektriske maskiner, frekvensomformere og styresystemer, og har utviklet seg i et krevende marked til å bli en høyteknologisk bedrift som rett og slett sørger for at elektriske maskiner fungerer som de skal. De har også en egen ingeniøravdeling som planlegger, kvalitetssikrer og dokumenterer arbeidet som utføres.  

- Vår viktigste ressurs er ungdommen, sier daglig leder Torstein Broderstad. Han har alltid et åpent øye mot behov i markedet, og vet at kontinuerlig fornying i teamet  er en forutsetning for vekst.

- Akkurat nå opplever vi en hyggelig vekst, og da står rekruttering høyt oppe på lista hos oss, sier Broderstad. 

For maskinhavari med påfølgende produksjonsstans kan bety et være eller ikke være for bedriftens kunder.  
- Vi tilbyr tilstandsbasert vedlikehold for å unngå uforutsett nedetid. Her mener vi å ha både god kompetanse og god kapasitet. Det vi enkelt forklart gjør, er at vi setter opp online overvåkning og forutser vedlikholdsbehov, for eksempel hvilke slitedeler som må skiftes ved neste planlagte vedlikeholdsstopp. Neste innkjøp blir planlagt, og vedlikeholdsarbeidet mest mulig effektivt utført.  
Og kundene får hjelp der de er, uansett om vi snakker om Færøyene, Norge eller Svalbard.

Torstein Broderstad konstaterer at olje - og gassmarkedet er i vekst i nordområdene, og har store forventninger til oljeserviceskip framover. Andre viktige markeder er skip, oppdrett, industri og fornybar energi. 
- Teknor er sertifisert ISO 9001;2015, vi har kvalifisert mannskap, verksted og utstyr – så vi er klar! Avslutter en meget fornøyd daglig leder, Torstein Broderstad.

 

BILDETEKST:
Ungt team på plass: F.v.: Kristoffer Paulsen, industrimekaniker med interesse for elektro. Martin Tegnander, automatiker, en av Norges sertifiserte vibrasjonsanalytikere i Cat III. Martin Kvanli, Industrimekaniker, sterk på industrigir. Håkon Storvoll, Lærling industrimekaniker. Emil Selnes, Industrimekaniker. Håkon Lunde Pedersen, vikler og automasjon. Magnus Bendiksen, utplassert fra vgs.
Foto: Teknor