Ny Petro Arctic-representant i Harstad

Vi i Petro Arctic er veldig glade for at vi nå kan presentere Line Backer-Grøndahl som vår stedlige representant i Harstad, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen.

Petro Arctic-teamet

Petro Arctic ønsker å styrke sin tilstedeværelse i Harstad, og er veldig fornøyd med å ha inngått et samarbeid med KUPA AS om å benytte Line Backer-Grøndahl som vår representant i regionen. Hun har solid kompetanse, bransjeerfaring og god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi har stor tro på at Backer-Grøndahl vil bistå våre medlemmer i regionen på en veldig god måte, sier Kivijervi Jonassen.

Line Backer-Grøndahl er ansatt som seniorrådgiver og leder for Innovasjon i KUPA. Tidligere erfaring er fra blant annet DNV GL og Sopra Steria. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNUs Entreprenørskole og UCSD med teknisk spesialisering i geofag og petroleumsteknologi, og har gått Gründerskolen ved Boston University.

Jeg ser fram til å representere Petro Arctic i Harstad-regionen, sier Backer-Grøndahl. Da jeg har både petroleumsfaglig utdannelse og erfaring og er glad for å kunne få arbeide litt mer med aktører i bransjen. Stillingen er deltid og jeg skal først og fremst være kontaktpunkt for medlemmene, samt bistå ved ulike arrangementer i regionen. Dersom dere har noen spørsmål eller innspill er det bare å ta kontakt, oppfordrer hun. Kontaktinformasjon finner dere på www.petroarctic.no.

KUPA
Nina Kivijervi Jonassen og Line Backer-Grøndahl