Klar for viktig møteplass

Vi håper å treffe flere mulige leverandører, sier anleggsleder Ole Einar Hass i Aibel.

Supplier Day i Sandnessjøen

Gjennom utholdenhet og ikke minst evne til å konkurrere har SMV Hydraulic på Stokmarknes vunnet tillit hos Aibel og Equinor i Harstad. Nå skal Vesterålbedriften levere flere spoleapparater til Norneskipet utenfor kysten av Nordland.


- Dette er et godt eksempel på hvordan vi i Aibel jobber godt sammen med Equinor for å få flere leverandører i Nord-Norge, sier anleggsleder Ole Einar Hass i Aibel.

Tirsdag 4 juni arrangeres årets Equinor Supplier day i Sandnessjøen.

MELD DEG PÅ HER

For Aibel er Offshore Nordland og Equinor Suppliers day en av årets viktigste møteplasser for petroleumsindustrien i Nordland. Her får man både faglig påfyll og siste nytt om markedet og muligheter i Nord-Norge.

- Aibel har ansvaret for V&M kontraktene til Norne og Aasta Hansteen og dette møtet i Sandnessjøen er en god mulighet for oss å treffe lokale bedrifter. Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med Momek og Svetek på Helgeland, disse leverer kortreiste leveranser til våre kunder over hele landet. Vi håper å treffe flere mulige leverandører som har kvalitet, rett pris, vilje og evne til å vinne kontrakter hos oss, sier Anleggsleder Ole Einar Hass i Aibel.

Supplier Day handler blant annet om å skaffe seg informasjon om kontraktsporteføljen i Equinor, og hvilke fokusområder som vil være mest aktuelle framover.

─ Dette handler om nærkontakt med markedet. Vi håper og tror at denne muligheten til å øke kompetanse og bygge nettverk vil føre til ytterligere ringvirkninger i vår region. Vår opplevelse er at Equinor og Aibel har et sterkt fokus på nordnorske leveranser, og vi har tro på at dette er nok en anledning til å utvikle samarbeidet med nordnorsk leverandørindustri, sier Kjell Giæver i Petro Arctic avslutningsvis.