Equinor ser etter nye leverandører på Helgeland

Ønsker å møte helgelandsbedrifter på leverandørdag 4. juni

Ringvirkninger

Milliardinvesteringene fortsetter i nord. Dette skaper ringvirkninger på Helgeland.På få år har store prosjekter som Johan Castberg, Polarled, Aasta Hansteen, Snefrid Nord, Askeladd og letekampanjer i Barentshavet gitt stor aktivitet i hele regionen.

MELD DEG PÅ LEVERANDØRDAG HER

- Aktivitet i havet gir aktivitet på land, og vår erfaring er at lokal leverandørindustri spiller en viktig rolle i driftsfasen av feltene som gjerne varer i flere tiår. Vi ønsker å bidra til at lokal leverandørindustri på Helgeland kan bli enda mer konkurransedyktig, og dermed  involvert i drift av våre olje- og gassfelt utenfor kysten her på Helgeland, sier Lars Johannes Norli,  leder for drift anskaffelser i Equinor.

Effekten har allerede vært  stor  med betydelig aktivitet på basen og subsea senter i Sandnessjøen, hvor  det til tider vært aktivitet døgnet rundt, med flere titalls personer i arbeid. Nærhet til  operasjonene ute i havet kan gi gevinster både på tid og HMS.

Tirsdag 4.juni arrangerer Equinor en åpen leverandørdag  i forbindelse med konferansen Offshore Nordland. Her vil det bli gitt en oppdatert status på Equinor sine aktiviteter på norsk sokkel og veien videre. I tillegg vil Equinors vedlikeholdssjef i nord, Johan A Johansen, fortelle om mulige driftsanskaffelser til Norne og Aasta.

Kirsten Angelsen er Equinor sin industrikoordinator i nord, og hun oppfordrer bedrifter fra Mo, Brønnøysund, Mosjøen, Sandnessjøen og øvrige Helgeland til å melde seg på Equinor sin leverandørdag i neste uke.
- Vi ser hele tiden etter gode leverandører som kan bidra til forbedring gjennom samhandling og konkurranse, avslutter Kirsten Angelsen i Equinor.

MELD DEG PÅ LEVERANDØRDAG HER