Kjøpte Momek hjem

Nå er aksjene i Momek kjøpt tilbake fra internasjonalt investeringsfond

Industri

– Vi skal drive godt videre basert på vår vinnerkultur, sier konsernsjef Wiggo Dalmo til Rana Blad.

- En meget konkurransedyktig bedrift på Mo blir enda bedre, dette styrker ikke bare Momek men også en viktig del av leverandørindustrien på Helgeland og i Nord Norge. Ett av landsdelens største industrielle fyrtårn og verksted styrkes med lokalt eierskap. Momek har siden oppstarten i 1997 vokst fra en ansatt til nærmere 400 dedikerte vinnerskaller. Kan det gjøres bedre? Neppe. Gratulerer til Wiggo og hans dyktige og entusiastiske mannskap, vi gleder oss til fortsettelsen, sier Kjell Giæver i Petro Arctic.

I 2012 kjøpte det internasjonale investeringsfondet HitecVision 60% av aksjene i selskapet. Dalmo forteller at han allerede for to år siden begynte å leke med tanken om å kjøpe aksjene i Momek Group tilbake, sånn at eierskapet kunne bli liggende i Rana.

Bildet: 
Konsernsjef Wiggo Dalmo fornøyd med  at Momek Group AS nå er tilbake på lokalt eierskap. Her sammen med påtroppende styreleder Thore Michalsen og driftsdirektør Roger Skatland.
Foto: Rana Blad / Arne Forbord

 – Det å skape gode arbeidsplasser har hele tiden vært intensjonen, sier Wiggo Dalmo, som startet selskapet med en verktøykasse og en firmabil.

Rana Blad / Arne Forbord
MOMEK