Gunstige hotellavtaler for Petro Arctic - medlemmer

Petro Arctic har signert avtale med Thon Hotels og Smarthotels

Medlemsfordeler

Avtalene er landsdekkende, og gjelder for alle medlemsbedrifter i Petro Arctic. Avtalen gjelder også nye hoteller som kjedene har under bygging.

Det var i forbindelse med leverandørnettverkets årsmøte og miniseminar på Arktisk kultursenter (AKS) i Hammerfest denne uka at Thon Hotels Lena Stock og Smarthotels Lars Erik Engstrøm (bildet) på vegne av sine respektive hotellkjeder signerte avtaler med Petro Arctic.

- Thon Hotels har bredt utvalg av hoteller over hele landet og avtalen vi har inngått for medlemmene i Petro Arctic er meget konkurransedyktig sier salgsjef i Thon Hotels, Lana Stock.

Smarthotels har i dag hoteller i Hammerfest, Tromsø, Oslo og Stavanger. I tillegg har vi partneravtale med hoteller i Haugesund og Bergen, sier hotellsjef i Smarthotels Hammerfest, Lars Erik Engstrøm. Vi planlegger også et helt nytt hotell i Bodø og et i Stavanger sentrum, og vi håper på å få satt spanden i jorda i løpet av det neste året, informerte Engstrøm. 

─ Vi er svært glad for at disse avtalene nå er på plass, og gleder oss over å kunne tilby våre medlemsbedrifter svært gunstige betingelser på hotellopphold, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic. 

Avtalen vil i sin helhet bli presentert på våre hjemmesider under fanen «Medlemsfordeler».