Oljenæringa fyller Corner Cafè i Honningsvåg

Årets Olje og Jazz i Finnmark er fullbooket, sommerhotellet er åpnet for å gi plass til gjestene og på Scandic bryggen er ikke en seng ledig.

møteplasser

Nå er alle stoler på Corner opptatt og Widerøe har solgt alle sine seter til deltakerne fra hele landet. Olje og Jazz i Nordkapp kommune er blitt et av årets høydepunkt, «alle vil til Honningsvåg» og vi ser frem en nyttig og bra dag sammen medlemsbedrifter og andre interesserte også i år, sier direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver.

Spennende program
Som tradisjon tro kommer prosjektdirektør i Equinor for Johan Castberg-feltet Knut Gjertsen og gir en oppdatering om hvordan arbeidet med Veidnes-terminalen går.

Oljedirektoratet`s leder i nord Stig Morten Knutsen deler deres kunnskaper om ressurser i nord, og vi er stolte over å kunne annonsere at Frode Alfheim forbundsleder i Industri og Energi er på talerlisten.

Lundin leter videre i nord og Erik Sverre Jensen, kommer og gir de siste oppdateringer om Alta/Gotha feltet. Eni Norge gir oss siste oppdatering fra Goliat, og vi gleder oss spesielt til ferske nyheter fra OMV om når neste milepæl på Wisting funnet skal besluttes.

LNG omlastningen som er startet i Sarnesfjorden blir selvfølgelig også presentert av Tschudi Arctic Transit  i et eget foredrag.

Arrangement blir avsluttet på Perleporten med Salto Mortale!

Petro Arctic arrangerer Olje og Jazz for 4.gang i nært samarbeid med Nordkappregionen Næringshage. Daglig leder Stig Hansen gleder seg til at Honningsvåg og Nordkapp kommune igjen skal være vert for konferansen som regnes som et årlig høydepunkt for deltakerne. Konferansen er viktig på flere måter, blant annet for å bygge relasjoner og nettverk, sier en fornøyd Stig Hansen.

Foto fra fjorårets arrangement; Radio Nordkapp

Radio Nordkapp
Olje og Jazz
Fra "Olje og Jazz" 2017