God jul fra Arctic Energy Partners

Julehilsen fra direktør Kjell Giæver.

Styret i Arctic Energy Partners-
Styret i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Jan Gabor, Wenche Brennbakk, Geir Otto Samuelsen, Inger Lise Svendsen og Jeanette Moland. Geir Seljeseth var ikke tilstede da bildet ble tatt. 

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere

Vi går mot slutten av nok et år, og det er ingen tvil om at også 2022 har vært et krevende år. Fortsatt pandemi, klima- og energikrise, dyrtid, og en forferdelig krig i Ukraina. Samarbeid, innovasjon og pågangsmot er stikkord for hva som har brakt oss gjennom krise etter krise.   

Vi i Arctic Energy Partners ønsker å takke for et godt samarbeid i året som har gått. 

Dere har alle bidratt i en krevende tid til en fortsatt positiv samfunnsutvikling i nord hvor tilgang og produksjon av ny energi er den viktigste drivkraften for videre vekst. Hele landsdelen ser nå muligheter og betydelige ringvirkninger av den viktige energiomstilling som vi alle er en del av. 

Nå er i alle fall jula endelig her. Flyreiser, møter, teams og viktige samtaler om ringvirkninger og samfunnsbygging skal byttes ut med juleferie, familie, venner og avslapping. 

På vegne av styret og administrasjonen i Arctic Energy Partners ønsker jeg dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år.  

Kjell Giæver, direktør Arctic Energy Partners

Administrasjonen i Arctic Energy Partners.
Administrasjonen i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Geir Roar Nesbø, Kjell Giæver, Nina Kivijervi Jonassen og Kristiane Mauno Krystad. Foto: Marthe Nyvoll

Marthe Nyvoll
Administrasjonen i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Geir Roar Nesbø, Kjell Giæver, Nina Kivijervi Jonassen og Kristiane Mauno Krystad.
Administrasjonen i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Geir Roar Nesbø, Kjell Giæver, Nina Kivije
Styret i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Jan Gabor, Wenche Brennbakk, Geir Otto Samuelsen, Inge
Styret i Arctic Energy Partners. Fra venstre: Jan Gabor, Wenche Brennbakk, Geir Otto Samuelsen, Inger Lise Svendsen og Jeanette Moland. Geir Seljeseth var ikke tilstede da bildet ble tatt.