God jul og Godt Nytt År fra oss i Petro Arctic

Så er 2018 snart historie, og vi kan stolt se tilbake på et år der et mangfold av bedrifter i nord har signert betydelige avtaler.

Julehilsen

Mange er godt i gang med å produsere avanserte oljeleveranser fra øyer, fjorder og daler i hele Nord- Norge.

Det har vært et begivenhetsrikt år. Et år der våre medlemmer i hele Nord - Norge har stått på dag og natt for å leverer varer og tjenester i verdensklasse -  fra nord.

For å lykkes med målrettet investering og sikker produksjon, står kompetanse, kapasitet og konkurransekraft sentralt. Når denne kapitalen håndteres av dyktige og motiverte medarbeidere, ligger alt til rette for verdiskaping. Det er dette som ligger i bunnen for at lønnsomme arbeidsplasser fortsatt skal kunne skapes i nord. Det er disse verdiene som fortsatt skal bidra til at gode samfunn, der det er trygt og godt å bo, utvikles og bevares.

Vi er 350 medlemsbedrifter i Nordland, Troms og Finnmark som står meget godt rustet for nye utfordringer i det neste året. La oss si det som det er: Det er typisk nordnorsk å være god!

Når julefreden etterhvert senker seg på verksteder og i kontorbygg, så håper jeg vi alle tar oss litt tid til å reflektere litt over andre verdier enn tilbud, kontrakter og tøffe arbeidsoppgaver. La omtanke, julefred og tid til venner og familie stå øverst på prioriteringslisten i de nærmeste dagene.

Jeg vil med dette få ønske alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig fredfull jul og et godt nyttår.