Statssekretær Ingvil Smines Tybring-Gjedde deltar på Olje og Jazz

Petro Arctic og Nordkapp Næringshage inviterer også i år til "Olje og Jazz". Årets arrangement går av stabelen 28. november i Honningsvåg.

Olje og Jazz er blitt ett av årets beste arrangement i Nord-Norge, og vi regner med stinn brakke også i år, sier direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver.

I tillegg til å ha med oss statssekretæren fra Olje- og energidepartementet er vi også ekstra stolte over å skulle kunne presentere alle oljeselskapene med prosjekter i Nord-Norge på scenen, sier Giæver.

Operatørselskapene kommer for å gi oss siste nytt om utviklingen i sine prosjekter i nord. Vi møter, AkerBP, Lundin, OMV, Eni Norge og selvfølgelig også Equinor som skal gi oss siste nytt om Johan Castberg.

Vi ønsker å invitere våre medlemmer og øvrig næringsliv for å få de siste oppdateringer på hva som skjer i Barensthavet, sier Petro Arctic-direktøren.

Olje og Jazz arrangeres også i år på tradisjonsrike Corner Spiseri i Honningsvåg 28. november. Vi starter opp med lunsj kl. 12.00.

På Corner får vi naturligvis også siste oppdatering fra prosjektleder Magne Kallevåg om status Veidnes.

I samarbeid med Nordkapp Næringshage har vi fått satt sammen program som hele landet vil misunne oss. Dagen avsluttes med felles middag for alle deltakene på Corner Spiseri, før vi går i samlet flokk til  Perleporten Kulturhus og Jazzkonsert med energiske Salto Mortale og Hans Marius Mittett i spissen.

Vi gleder oss veldig, avslutter en stolt og forventningsfull direktør i Petro Arctic.

Link til påmelding.

Begrenset antall plasser!

Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen, nkj@petroarctic.no, tlf: 971 66647
Petro Arcitc, Kjell Giæver, kg@petroarctic.no, tlf. 951 54900
Nordkapp Næringshage, Stig Hansen, Stig.Hansen@NordkappNH.no, tlf. 928 83799