EPIM JQS 16. desember - digitalt

Det eneste felles kvalifiseringssystem som brukes av alle operatørselskap på norsk sokkel. Bli med på digitalt kurs og få samtidig en oppdatering fra Equinor og Aibel om status på arbeidet etter brannen ved Hammerfest LNG. Tittel Dato Varighet Påmelding Ledig Legg i kalender

16. desember 2020

Kurset gjennomføres av Petro Arctic i samarbeid med LU Havtek og Norsk olje og gass/EPIM JQS.

EPIM JQS er et leverandørregister som inneholder detaljert informasjon om leverandørene til bruk av anskaffelsespersonell hos alle selskapene som opererer på norsk sokkel. Norsk olje og gass administrerer EPIM JQS og de vil gi en innføring i ordningen og hvordan denne brukes. 

Vi i Petro Arctic ønsker at flest mulig av våre leverandørbedrifter i nord skal være registrert i EPIM JQS for å sikre at man får være med i konkurransen om oppdrag, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic.

Dette er tredje gangen vi gjennomfører EPIM JQS-kurs for leverandørindustrien i nord, og det er gledelig å se at stadig flere nordnorske bedrifter ønsker å være med i ordningen. Når flere nordnorske bedrifter er registrert, øker muligheten for å få synliggjort mangfoldet av varer og tjenester vi kan tilby fra landsdelen, sier hun.

Hvis man ønsker å være en leverandør til operatørselskapene er det nødvendig å være registrert i EPIM JQS. Equinor er med og forteller om hvordan de benytter EPIM JQS når de velger sine leverandører.

Markedsmuligheter og status fra Hammerfest LNG

Vi får også en oppdatering fra Equinor og Aibel om status og arbeid som skal gjøres som følge av brannen ved Hammerfest LNG tidligere i høst. Det er et omfattende arbeid som skal utføres det neste året for å få anlegget i drift igjen. Aibel innehar vedlikeholds- og modifikasjonskontrakten ved anlegget og vil ha ansvaret for store deler av arbeidet.

Prosjektleder Esben Blix Wisborg fra Equinor og leder for Aibels avdeling i Hammerfest, Jan Eirik Karlsen vil gi oss en oppdatering hvor langt de er kommet i planleggingen. Det blir mulighet å stille spørsmål til innlederne. 

Program for dagen:

10:15 Velkommen og praktisk informasjon v/Nina Kivijervi Jonassen, Petro Arctic og Ann Cecilie Ursin Hilling, LU Havtek
10:25 Generell informasjon fra Norsk olje og gass om EPIM JQS v/Tove Elin Henriksen og Andre Oaland
10:45 Hvordan bruker Equinor EPIM JQS i valget av sine leverandører v/Siri Mordal Bakke, anskaffelser, Equinor
11:00 Pause
11:30 Markedsmuligheter og statusoppdatering etter brannen ved Hammerfest LNG –v/prosjektleder Esben Blix Wisborg, Equinorv/leder Hammerfest, Jan Eirik Karlsen, Aibel
12:10 EPIM JQS - interaktiv opplæring og registrering v/Tove Elin Henriksen og Andre Oeland, EPIM JQS/NOROG
13:10 Avslutning

Praktisk informasjon

Selve kurset gjennomføre i Teams. Det er mulighet for oppfølgning i etterkant til selve registreringsprosessen. Link til deltakelse blir sendt pr. e-post når dere er meldt på. Det er gratis deltakelse på kurset, men det vil tilkomme avgift for selve registreringen i EPIM JQS. Det er mulighet å stille spørsmål, møteleder: Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen.

Program

Dato 16. desember 2020 Dag 1 10:15-13:10 (onsdag 16.12) Varighet 3 timer Instruktør Ansvarlig Nina K. Jonassen Bindende påmelding Ja Påmelding 16.12.2020 09:30 Ledig Frist utløpt By / sted Digitalt Møtelokale / adresse Digitalt Legg i kalender