EPIM JQS 23. september - digitalt

Det eneste felles kvalifiseringssystem som brukes av alle operatørselskap på norsk sokkel. Bli med på digitalt kurs og få samtidig en oppdatering fra Equinor om markedsmuligheter i prosjektet "Snøhvit Future Phases 2". Tittel Dato Varighet Påmelding Ledig Legg i kalender

23. september 2020

Kurset gjennomføres av Petro Arctic i samarbeid med LU Havtek og Norsk olje og gass/EPIM JQS.

EPIM JQS er et leverandørregister som inneholder detaljert informasjon om leverandørene til bruk av anskaffelsespersonell hos alle selskapene som opererer på norsk sokkel. 

Vi i Petro Arctic ønsker at flest mulig av våre leverandørbedrifter i nord skal være registrert i EPIM JQS for å sikre at man er med i konkurransen om oppdrag, sier prosjektdirektør Nina Kivijervi Jonassen i Petro Arctic.

Dette er andre gang vi gjennomfører EPIM JQS-kurs for leverandørindustrien i nord, og vi ser heldigvis flere og flere nordnorske bedrifter som ønsker å være med i ordningen. Jo flere nordnorske bedrifter som er registrert, jo bedre mulighet har vi for å få synliggjort mangfoldet av varer og tjenester vi kan tilby lokalt fra landsdelen, sier hun. Hvis man ønsker å levere til operatørselskapene er det nødvendig å være registrert i EPIM JQS.

Markedsmuligheter Snøhvit Future

Vi får også en oppdatering fra Equinor om Snøhvit Future-prosjektet. Det skal gjøres store investeringer ved Hammerfest LNG og prosjektet omfatter onshore kompresjon og mulig elektrifisering av anlegget. 

Anskaffelsesleder, Øystein Holt vil si litt om prosessen så langt, veien videre og muligheter for lokale leveranser. 

Program for dagen:

10:15 Velkommen og praktisk informasjon v/Nina Kivijervi Jonassen, Petro Arctic og Ann Cecilie Ursin Hilling, LU Havtek
10:25 Generell informasjon fra Norsk olje og gass om EPIM JQS v/Tove Elin Henriksen og Andre Oaland
10:45 Hvordan bruker Equinor EPIM JQS i valget av sine leverandører v/Project Leader Supply Chain, Svein Omdal, Equinor
11:00 Pause
11:30 Markedsmuligheter - Snøhvit Future Phases 2, Procurement Manager, Øystein Holt, Equinor
12:00 EPIM JQS - interaktiv opplæring og registrering v/Tove Elin Henriksen og Andre Oeland, EPIM JQS/NOROG

Praktisk informasjon

Selve kurset gjennomføre i Teams og det vil bli mulighet for å få oppfølgig i etterkant til selve registreringsprosessen. Link til deltakelse blir sendt pr. e-post når dere er meldt på. Det er gratis deltakelse på kurset, men det vil tilkomme avgift for selve registreringen i EPIM JQS.

Program

Dato 23. september 2020 Dag 1 10:15-13:00 (onsdag 23.09) Varighet 3 timer Ansvarlig Nina K. Jonassen Bindende påmelding Ja Påmelding 22.09.2020 21:00 Ledig Frist utløpt By / sted Møtelokale / adresse Digitalt Legg i kalender